Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

city-adm.lviv.ua

Середа, 15 квітня 2015, 16:53

У Львові ремонт перекритих вулиць планують завершити до осені

ремонт доріг

Ремонтні роботи вул. Промислової, Б. Хмельницького та прилеглих вулиць повинні завершитися до кінця літа.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

Так, 12 березня на ремонт закрили частину вул.Промислової на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького. Зараз там тривають роботи із заміни інженерних мереж та влаштування дорожньої основи.

9 квітня на ремонт закрили вул.Хмельницького на ділянці від вул.Волинської до вул.Остряниці, далі ремонтуватимуть від вул.Остряниці і до вул.Гайдамацької, а згодом – і вул.Гайдамацьку.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Вартість усіх робіт складає 6,5 млн євро. Роботи виконує компанія «Онур».

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

«Плануємо до кінця літа весь об’єм основних робіт завершити. Орієнтовна вартість робіт – 6,5 млн євро. Робиться це за кошти ЄБРР, який є нашим хорошим партнером. Французька компанія здійснює контроль за виконанням робіт», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Технічний нагляд за веденням робіт здійснює компанія «Egis».

«На Промисловій ніяких зауважень до якості виконання робіт немає. Гарантійний термін цієї дороги – 2 роки. Але така дорога має служити 10, 20 і 30 років без серйозних ремонтів», - зазначив інженер компанії «Egis» П'єр Ів Тесьє.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.