Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.pravda.lutsk.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 13:34

На Львівщині засуджено дрогобиччанина за збут сильнодіючих лікарських засобів

На Львівщині засудила 50-річного дрогобиччанина за продаж сильнодіючих лікарських засобів та крадіжку чужого майна, терміном позбавлення волі на 1 рік 6 місяців із встановленням випробувального терміну 2 роки, - повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

З'ясувалось, що у лютому 2012 року чоловік, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, безперешкодно з-під вхідних дверей продуктового магазину викрав санки вартістю 190 гривень. У березні правоохоронці затримали останнього «на гарячому», коли той збув п'ять таблеток «Соннат» темно-жовтого кольору, що містять зопіклон. Ця речовина віднесена до сильнодіючих лікарських засобів, а продаж ліків з її вмістом допускається лише за рецептом лікаря.

Так, у одному з кафе м. Дрогобич зловмисник запропонував спробувати таблетки одному з відвідувачів, що випивав спиртне, аби отримати «кращий» ефект. Незнайомець погодився і придбав таблетки, а збувач пообіцяв у подальшому їх вигідно постачати. Уже через декілька хвилин до горе-торговця підійшли правоохоронці і попросили показати йому вміст кишень його куртки. Спочатку зловмисник відпирався, запевняючи міліціонерів, що це лише ліки. Тоді до нього підійшов недавній співрозмовник та «подякував» за алкогольний коктейль.

Органи досудового слідства кваліфікували дії підсудного за ознаками ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України, як за незаконне придбання та зберігання з метою збуту сильнодіючої речовини, та за ч. 1 ст. 185 КК України ? за викрадення чужого майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.