Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

псевдобіженці

facebook.com

Четвер, 16 квітня 2015, 11:40

На українсько-польському кордоні затримали африканських «біженців з Донбасу»

псевдобіженці

Львівські прикордонники затримали африканських студентів, «псевдобіженців» із Донбасу», за спробу незаконного перетину кордону України.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України-Західний кордон у своїй сторінці на Фейсбуці.

Прикордонний наряд відділу «Смільниця», що охороняє частину гірської ділянки українсько-польського кордону, затримав трьох громадян Республіки Сьєрра-Леоне, які в обхід пункту пропуску пішки прямували до Польщі.

Як з’ясувалося, затриманими виявилися студенти ВУЗів Тернополя та Івано-Франківська, які після відрахування, у незаконно хотіли потрапити до Німеччини. Для цього вони «прикинулися» біженцями з Донецького регіону. Спочатку затримані розповідали прикордонникам вигадані історії про те, що вони вже довгий час проживають на Донеччині, через бойові дії втратили всі документи і в такий спосіб рятуються від війни.

Відповідно до рішення суду, усіх трьох африканців притягнено до адміністративної відповідальності за спробу незаконного порушення державного кордону України та накладено штраф у сумі 3400 гривень кожному. В подальшому на них чекає примусове видворення до Сьєрра-Леоне.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.