Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів-Краковець

Четвер, 16 квітня 2015, 12:29

Сьогодні повинні оголосити конкурс на будівництво платної дороги Львів – Краковець

Львів-Краковець

«Укравтодорі» готується оголосити умови конкурсу на будівництво першої платної дороги в Україні Львів – Краковець.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами начальника відділу дорожнього господарства департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Надії Ситник, Державне агентство автомобільних доріг України, за дорученням Уряду, визначено концесієдавцем, який відповідатиме за підготовку пакету конкурсної документації.

«За результатами засідання профільної робочої групи вже найближчим часом варто очікувати оголошення тендеру на будівництво траси Львів – Краковець. Його опублікують в газеті «Урядовий кур`єр», - повідомила Надія Ситник.

Нагадаємо, у квітні Кабмін погодив оголошення тендеру на будівництво першої платної дороги Львів-Краковець. Орієнтовний термін будівництва дороги 4-5 років. За попередніми оцінками, її експлуатація триматиме близько 45 років.

Початок нової автомобільної дороги Львів – Краковець прийнято на існуючій автомобільній дорозі М-10 Львів-Краковець на відстані 1,3 км від Державного кордону (смт. Краковець). Кінець траси передбачено в обхід с. Малі Підліски з примиканням до автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп на км 518 (між селами М.Підліски і Запитів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.