Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Кожушко

golossokal.com.ua

Четвер, 16 квітня 2015, 13:27

Голова Сокальської РДА їздить на УАЗі

Олег Кожушко

У 2014 році голова Сокальської районної державної адміністрації Олег Кожушко їздив на УАЗі-31512 1988 року випуску, а його сім’я – на ЗАЗ Lanos 2013 року випуску.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті Сокальської РДА.

Минулого року Олег Кожушко задекларував 38970 грн. загального доходу – всю отриману суму становила заробітна плата. Члени сім’ї посадовця отримали 333669 грн. доходу, з яких заробітна плата становила 131188 грн., а  та 202481 грн. – дохід від підприємницької діяльності.

Кожушко володіє земельною ділянкою площею 2929,8 кв.м та квартирою на 68 кв.м. Члени сім’ї посадовця також мають право власності на квартиру площею 68 кв.м. Гаражів, житлових будинків та нерухомості, не зазначеної у декларації у посадовця та членів його сім’ї немає.

Вкладів у банках та фінансових зобов’язань Кожушко, як і члени його сім’ї не має.

Нагадаємо, Олег Кожушко з квітня 2014 року перебуває на посаді голови Сокальської районної державної адміністрації. До цього він працював помічником народного депутата України Степана Курпіля.

За освітою Олег Кожушко – економіст-математик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.