Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

податкова міліція

9-channel.com

Четвер, 16 квітня 2015, 13:42

У Львові викрили конвертаційний центр з обігом в 50 млн. грн

податкова міліція

Львівські правоохоронці викрили конвертаційний центр, який надавав послуги підприємствам з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку.

Про це повідомила прес-служба головного управління ДФС у Львівській області.

Незаконну схему організували львів’янин та уродженець Росії, які здійснювали керівництво конвертаційним центром, взаємодіяли з клієнтами, розподіляли отриманий прибуток.

Правоохоронці встановили, що упродовж вересня 2014 року – березня 2015 року загальний обіг «проконвертованих» коштів склав понад 50 млн. грн. У результаті обшуків виявлено та вилучено документи, що свідчать про скоєний злочин, комп’ютерну техніку, флеш-носії, бланки та печатки липових фірм.

"З метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків, на рахунки підприємств та підставних осіб накладено арешти на суму 280 тис. грн. Стосовно учасників конвертаційного центру триває досудове слідство", – зазначив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Львівській області, полковник податкової міліції Віктор Лилик. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.