Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Львівська ОДА

tsn.ua

Четвер, 16 квітня 2015, 14:46

8 травня Львівщина відзначатиме День пам'яті та примирення

Львівська ОДА

На Львівщині готуються вперше відзначити 8 травня – День пам'яті та примирення.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Сьогодні, 16 квітня, під час наради у Львівській ОДА обговорили план заходів на 8 травня та відзначення 70 річниці перемоги над нацизмом у Європі та 70 річниці завершення Другої світової війни.

"Визначено формат святкування Дня пам'яті та примирення, а також обговорено пропозиції та ініціативи громадських організацій і представників армії з рекомендаціями щодо урочистостей, які відбуватимуться у Львові та Львівській області 8 травня 2015 року", - повідомила заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Марія Вагіла.

У рамках відзначення Дня пам'яті та примирення заплановані заходи біля пам’ятника жертвам комуністичних злочинів (пл. Шашкевича) у Львові.

Також відбудеться піша хода до Пам'ятного хреста колишнього концентраційного табору "Шталаг-328" (Цитадель) та екуменічна панахида і громадське віче.

Нагадаємо, що відповідно до указу Президента України, 8 травня в Україні відзначатимуть День пам'яті та примирення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.