Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Артем Ситник

bbc.co.uk

Четвер, 16 квітня 2015, 15:46

Ситник очолив антикорупційне бюро

Артем Ситник

Порошенко призначив Артема Ситника директором Національного антикорупційного бюро.  

Про це повідомляє Укрінформ.

"Я підписав указ про призначення на посаду директора Національного антикорупційного бюро Артема Сергійовича Ситника", - заявив президент Петро Порошенко.

Нагадаємо,14 квітня Порошенко провів зустріч із фіналістами конкурсу на посаду директора Національного антикорупційного бюро з Миколою Сірим та Артемом Ситником.

Ще на початку квітня конкурсна комісія з відбору кандидатів на своєму засіданні закріпила ці дві кандидатури на посаду директора НАБ.

В конкурсі на посаду голови Антикорупційного бюро претендували 176 осіб.

Директор Антикорупційного бюро має сформувати 7 регіональних управлінь та набрати до 700 осіб персоналу до 25 липня 2015 року.

Головним завданням НАБ є боротьба з кримінальними корупційними правопрошуеннями, що мають відношення до посадових осіб, уповноваженних на виконання державних функцій та осіб місцевого самоврядування, які становлять загрозу національній безпеці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.