Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Четвер, 16 квітня 2015, 16:16

Другий фестиваль кіно та урбаністи "86": "Елемент живлення"

Другий міжнародний фестиваль кіно та урбаністики "89" пройде з 28 квітня по 3 травня у Славутичі. 

Лейтмотив цьогорічного фестивалю - "Елемент живлення”.

Програма вміщує 12 документальних прем'єрних для України фільмів, які охоплюють пробеми урбаністики, екології та енергетики.

У Славутичі також відбудеться презентація фільмів-фіналістів конкурсу My street Films Ukraine, де будуть представлені короткометражні стрічки про різні маіста України.

Переможць конкурсу отримає можливісь відвідати міжнародний кінофестиваль Open City Doc Fest у Лондоні.

Очікується, що хітом цьогорічної програми має стати українська прем'єра документальної стрічки "Російський дятел", в якому брав участь Чад Гарсіа. У фільмі йдеться про причини Чорнобильської ядерної катастрофи. Стрічка отримала перемогу на американському кінофестивалі Sundance у номінації “Найкращий іноземний документальний фільм”.

З 28 по 30 квітня у рамках фестевалю відбудеться урбаністичний тренінг "Соціальне проектування: організація спільнот", де підніматимуть питання простору та комунікації в середині спільноти.

Чеська художниця Катерина Шеда також завітає до Славутича із своїм новим проект community art, в основі якого робота з громадою Славутича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.