Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зброя

zbroya.info

Четвер, 16 квітня 2015, 18:31

На Львівщині здали майже 100 одиниць вогнепальної зброї

зброя

На Львівщині від початку місяця правоохоронцям здали майже 100 одиниць вогнепальної зброї – 96 одиниць мисливської гладкоствольної та 3 одиниці мисливської нарізної зброї.

Про це повідомляє Головне управління МВС України у Львівській області.

Також громадяни здали працівникам міліції 46 газових пістолетів, 7 пристроїв для відстрілу гумових куль та боєприпаси.

Нагадаємо, на Львівщині з 1 по 30 квітня триває місячник добровільної здачі зброї. Упродовж цього часу власники незареєстрованої зброї, спеціальних засобів, а також боєприпасів або вибухових речовин, що перебувають у незаконному обігу, можуть здати їх в органи внутрішніх справ та уникнути кримінальної відповідальності.

«КК України передбачає звільнення від кримінальної відповідальності осіб, котрі добровільно здали органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, що перебували у них без передбаченого законом дозволу», - розповів начальник відділу дозвільної системи Управління громадської безпеки ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Ігор Цікало.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.