Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський інститут менеджменту

lim.lviv.ua

Четвер, 16 квітня 2015, 18:16

Львівський інститут менеджменту можуть ліквідувати

Львівський інститут менеджменту

До завершення навчального року припинять діяльність 60 ВНЗ та їх відокремлених підрозділів, з них 3 ВНЗ – львівські.  

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

З львівських ВНЗ будуть ліквідовані: ВНЗ «Приватне акціонерне товариство «Львівський інститут менеджменту», Львівський коледж Київського університету культури та Відокремлений підрозділ «Львівський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури».

Відповідне рішення було прийняте за результатами чергового засідання Акредитаційної комісії, що відбулося у Міністерстві освіти і науки 31 березня 2015 року.

Експертами було виявлено очевидну невідповідність їхньої освітньої діяльності ліцензійним умовам, а також подання недостовірної інформації (в окремих випадках) під час проведення ліцензування.

Міносвіти розглянуло акредитацію 242 спеціальностей у вишах, 99 справ щодо ліцензування, також прийняті рішення стосовно атестації та ліцензування у професійно-технічних навчальних закладах, щодо змін ліцензованих обсягів, продовження термінів дії ліцензій та сертифікатів.

У Міністерстві освіти і науки повідомили, що за результатами перевірки буде розглянуто питання щодо припинення діяльності цих вищих навчальних закладів після завершення 2014/15 навчального року.

"Таким чином, до завершення 2014/2015 навчального року припиняють чи припинять свою діяльність 60 ВНЗ та відокремлених структурних підрозділів різних ВНЗ, які є юридичними особами", - зазначили в Міністерстві освіти.

Водночас, у Міністерстві освіти і науки повідомили, що ВНЗ, які надали обґрунтовані пояснення щодо подальшого продовження надання якісних освітніх послуг зможуть продовжити освітню діяльність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.