Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська залізниця

portal.lviv.ua

П'ятниця, 17 квітня 2015, 13:10

На посадовця «Львівської залізниці» відкрили кримінальне провадження

Львівська залізниця

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця «Львівської залізниці», якого звинувачено у зловживанні службовим становищем.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Посадовець, зловживаючи своїм службовим становищем, підробив і підписав акт встановлення та узгодження меж земельної ділянки в смт. Брюховичі-Львів, внаслідок чого незаконно відчужено дві земельні ділянки загальною площею 0,14 га, - зазначено у повідомленні. 

Внаслідок протиправних дій посадовця державі в особі ДТГО «Львівська залізниця» завдано збитків на суму понад півмільйона гривень.

Органом досудового розслідування дії екс-посадовця кваліфіковано за ч.2 ст. 364, ч.2 ст. 366 КК України. Його може буде покарано у виді позбавлення волі строком від 3 до 6 років зі штрафом та позбавленням права обіймати певні посади.

Зазначається, що в межах кримінального провадження процесуальним прокурором в інтересах держави заявлено позов про стягнення з останнього завданої шкоди.

З цією метою на майно підозрюваного накладено арешт. На даний час, обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця ДТГО «Львівська залізниця» скеровано до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.