Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МВС України

wallnews.info

П'ятниця, 17 квітня 2015, 13:34

На Львівщини спіймали посадовця на одержанні неправомірної вигоди

МВС України

Працівники міліції підозрюють керівника лісогосподарства у одержанні неправомірної вигоди та тримають зловмисника під домашнім арештом.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Керівника лісогосподарства вимагав та одержав неправомірну вигоду у розмірі 4 400 гривень від чоловіка, пообіцявши йому продати деревину по заниженій вартості.

Скористатись грошима зловмисник так і не встиг, оскільки його викрили працівники міліції.

15 квітня правоохоронці оголосили керівнику лісогосподарського підприємства про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Правоохоронці перевіряють чи причетний підозрюваний до інших аналогічних кримінальних правопорушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.