Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Фіарлес Гардіан – 2015

П'ятниця, 17 квітня 2015, 14:22

Порошенко відкриє міжнародні військові навчання "Фіарлес Гардіан-2015"

Фіарлес Гардіан – 2015

20 квітня в селі Старичі президент України Петро Порошенко відкриє церемонію українсько-американського командно-штабного навчання "Фіарлес Гардіан-2015".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

У понеділок, 20 квітня, у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, у селі Старичі, Яворівський район, Львівська область, відбудеться церемонія відкриття українсько-американського командно-штабного навчання (із залученням військ) "Фіарлес Гардіан-2015".

Відкриватиме церемонію президент України Петро Порошенко.

Як зазначив глава МВС України Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook, тренінги будуть проходити за участю 900 бійців Нацгвардії.

"Три потоки по 300 нацгвардійців. Три потоки по 8 тижнів. Потім спільні навчання", – зазначив міністр.

За його словами, у навчаннях братимуть участь такі відомі підрозділи Нацгвардії, як – "Азов", батальйон ім. Кульчицького, "Ягуар", "Омега" і інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська та Вінниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.