Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Збройні сили України

П'ятниця, 17 квітня 2015, 16:51

На Львівщині безробітним пропонують служити за контрактом

Збройні сили України

Під час семінару з орієнтацією на службу у ЗСУ, зареєстрованих безробітних проінформували про проходження служби за контрактом.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

На семінарі з орієнтації на службу у Збройних Силах України, який відбувся у Дрогобицькому міськрайонному центрі зайнятості Львівської області, були проінформовані зареєстровані безробітні, які придатні до військової служби, про умови укомплектування ЗСУ військовослужбовцями для проходження служби за контрактом і формування резерву української армії.

Командир відділення та позаштатний інструктор з питань військової служби за контрактом Роман Ваверчак та головний старшина, старший прапорщик Тарас Віцик військової частини А 1108 детально розповіли, на які посади рядового, сержантського та старшинського складу приймають громадян на військову службу та є придатними до такої служби.

Найзатребуванішими є механіки, водії, монтажники, телефоністи, радіотелефоністи, монтажники, навідники.

Важливим є і той факт, що люди, які пішли на військову службу за контрактом, не отримуватимуть повісток про мобілізацію, а виконуватимуть свої обов’язки у військовій частині А1108.

Учасники заходу могли отримати фахові відповіді щодо матеріального, пенсійного забезпечення та соціального захисту військовослужбовців. За результатами семінару чотири особи вирішили звернутися у частину для проходження медичної комісії для прийняття на військову службу за контрактом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.