Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

http://busk-rda.gov.ua/

Понеділок, 25 червня 2012, 15:17

На Львівщині у Буському районі збудують нову церкву на місці згорівшої дерев’яної

В с. Переволочно за участю єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ Михаїла Колтуна освячено місце побудови та закладено камінь нової церкви на місці пам’ятки архітектури XVII ст. - дерев’яної церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці, що згоріла у ніч з 24 на 25 квітня 2011 року. Про це повідомляє прес-служба Буської РДА.

24 червня в с. Переволочно відбулася Архієрейська Свята Літургія, яку провів за участю священиків Олеського деканату єпископ Сокальсько-Жовківської єпархії Української Греко-Католицької Церкви Михаїл Колтун.

Після проведення Літургії було освячено місце побудови та закладено камінь нової церкви, яка має постати на місці пам’ятки архітектури XVII ст. - дерев’яної церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці, що згоріла у ніч з 24 на 25 квітня 2011 року.

Нагадаємо, у ніч з 24 на 25 квітня 2011 року у с. Переволочно згоріла пам'ятка архітектури XVII ст. - дерев’яна церква Введення в храм Пресвятої Богородиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.