Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коні

Неділя, 19 квітня 2015, 13:02

Дільничний інспектор вбитий у Радехівському районі Львівської області

коні

Вчора, 18 квітня, у Радехівському районі Львівської області було вбито дільничного інспектора, капітана міліції. 

Про це повідомила прес-служба  ГУ МВСУ у Львівський області. 

Правоохоронець загинув у результаті волочіння кіньми по поверхні дороги, - зазначено у повідомленні.

Підозрюваних у скоєнні злочину вже затримано. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за статтею ККУ, що передбачає відповідальність за вчинення умисного вбивства. 

Про факт вбиства правоохонців повідомим місцевий мешканець, який бачив, як повз нього проїхала підвода, запряжена двома кіньми, а з-під підводи звисало людське тіло.

На місці події працівники міліції виявили куртку зі слідами крові. В кишені куртки знаходилося посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу міліції. Загиблого колегу працівники міліції виявили у меліоративному рові на кордоні із сусіднім районом.

Шляхом слідування підводи правоохоронці почали виявляти фрагменти людського тіла. За висновком експертів, подібні сліди могли залишитися в результаті волочіння тіла людини по твердому покриттю дороги. Працівники міліції з’ясували, що коні волочили тіло загиблого 13 кілометрів.

З’ясовуючи обставини загибелі міліціонера, працівники Радехівського РВ встановили місце події, а також осіб, підозрюваних у скоєнні цього злочину: 53-річного мешканця Радехівського району та 26-річного мешканця Сокальського району.

На даний час підозрюваних затримано. Розслідування злочину перебуває на контролі керівництва міліції Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.