Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гривні

ednist.info

Понеділок, 20 квітня 2015, 13:49

Бюджет Львівщини поповнився на 11,4 млн грн.

гривні

За перший квартал великі платники Львівщини сплатили майже 159 млн.грн податку на прибуток, з них 11,4 млн.грн – у обласний бюджет.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Протягом І кварталу 2015 року податковою інспекцією з обслуговування великих платників було забезпечено надходження 158,6 млн.грн податку на прибуток підприємств.

З цієї суми до скарбниці держави перераховано 147,2 мільйона гривень, а бюджет Львівської області поповнився на 11,4 мільйона гривень.

У березні цього року великі підприємства, які перебувають на обліку в інспекції, сплатили майже 81 млн. грн. податку на прибуток. Із цієї суми до державної казни спрямовано 76,3 млн. грн., до місцевого бюджету – 4,7 млн. грн.

З 1 січня 2015 року розширено джерела наповнення місцевих бюджетів. Одним із додаткових ресурсів надходжень є зарахування до місцевих бюджетів 10% податку на прибуток підприємств.

Також за перший квартал цього року великі підприємства спрямували до держбюджету 28,4 млн. грн. збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження збору зросли на 57,7% або 10,4 млн. грн.

Нагадаємо, інспекція обслуговує 5 підприємств, які є платниками збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ. У березні 2015 року ці підприємства перерахували до державної скарбниці понад 7,5 млн. грн. такого збору.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.