Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

images.unian.net

Понеділок, 25 червня 2012, 16:26

Медичні картки на паперових носіях ніхто не відміняв – МОЗ

Електронний реєстр пацієнтів не скасовує ведення паперових медичних карток. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2012 р. № 546 «Про затвердження електронного реєстру пацієнтів», яка прийнята на виконання Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2012-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12.03.2012 № 187 передбачено створення Електронного реєстру пацієнтів.

Реєстр створюється з метою підвищення ефективності медичної допомоги, забезпечення своєчасності її надання, модернізації первинної медичної допомоги. Електронний реєстр пацієнтів не відміняє ведення облікових форм на паперових носіях. Впровадження електронного реєстру пацієнтів є пілотним проектом. Його відпрацювання розпочнеться з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької областей та м. Києва. Збір, обробка та внесення до Реєстру даних про пацієнта буде здійснюватися виключно за його згодою.

Електронний реєстр пацієнтів - це єдина державна інформаційна система збирання, реєстрації, накопичення відомостей про пацієнта та отриману медичну допомогу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.