Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кримінальна відповідальність

sannews.com.ua

Вівторок, 21 квітня 2015, 15:30

Правоохоронці заарештували підозрюваних у вбивстві працівника міліції

кримінальна відповідальність

Прокуратура Львівщини взяла на контроль досудове розслідування стосовно 2 осіб, які підозрюються у вбивстві працівника Радехівського райвідділу міліції, яке сталось в смт. Лопатин 18 квітня.

Про це повідомляє прес-служба Львівської прокуратури.

Прокуратура Львівської області взяла на особливий контроль хід досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно 2 осіб, які підозрюються у вбивстві працівника Радехівського райвідділу міліції, скоєному в смт. Лопатин 18 квітня цього року.

Дії цих громадян, 1962 та 1989 років народження, кваліфіковано за п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю). Обом підозрюваним 20 квітня Радехівським районним судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Зазначимо, що за вчинення даного злочину останнім загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі. 

Нагадаємо, дільничний інспектор у Радехівському районі загинув під час виконання службових обов’язків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.