Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

http://static.news.te.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 16:44

Бібліотеки Львівщини у 2012 році зможуть придбати книжок на 1,2 млн. грн.

Львівська обласна рада виділила 1,2 млн. грн. на обласну Програму поповнення бібліотечних фондів на 2012 рік. Саме таку суму планується затвердити завтра, 26 червня, на черговій сесії Львівської облради, повідомив на сьогоднішній передсесійній прес-конференції голова Львівської облради Олег Панькевич.

За рахунок виділених коштів планують придбати електронні видання та мультимедійні продукти, книги, що популяризують діячів української культури, спорту, науки, видання історико-краєзнавчого характеру, твори галицьких авторів, лауреатів Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка та інших премій.

Також бібліотеки планують забезпечити мінімумом наукових, науково-популярних видань, зразками класичної та сучасної української і світової літератури, соціально важливими періодичними виданнями, творами на історичну тематику, мемуарною літературою, літературою релігійного та духовного характеру, поезією, фантастикою, пригодницькою літературою тощо. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.