Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Унгурян

nfront.org.ua

Середа, 22 квітня 2015, 14:14

Бюджетна децентралізація, яку проводить Уряд, дозволила наповнити місцеві бюджети, – Павло Унгурян

Павло Унгурян

Внаслідок децентралізації, яка є концепцією бюджетної політики Уряду Арсенія Яценюка, місцеві бюджети отримали додаткові кошти. 

Про це повідомила прес-служба «Народного Фронту».

«Сьогодні переважна більшість великих, середніх та малих населених пунктів у свою дохідну частину отримали додаткові серйозні ресурси», - заявив народний депутат фракції «Народний фронт», член Комітету з питань бюджету Павло Унгурян. 

За його словами, місто Южне Одеської області додатково отримало 55 млн грн, Одеса отримала 1,1 млрд грн до міського бюджету.

Також Павло Унгурян підкреслив, що це дуже серйозна підтримка для місцевої громади. 80% екологічного податку і додатковий 5-тивідсотковий акциз залишаються в місцевих бюджетах. 

«Є питання адміністрування певних податків, а також швидкого та поетапного виділення освітньої та медичної субвенцій для місцевого казначейства. Необхідно дійти згоди щодо перерозподілу всередині району коштів між населеними пунктами, які збираються за рахунок додаткового акцизу, щоб ті населені пункти, які знаходяться на трасах та автодорогах і мають на своїй території автозаправні станції, магазини, готелі – могли ділитися з населеними пунктами, які не мають цієї дохідної частини», – повідомив народний депутат.

Павло Унгурян також закликав народних депутатів у п’ятницю, під час години запитань до Уряду, разом з Кабінетом Міністрів проаналізувати всі позитивні сторони дохідної частини бюджету. 

«Там, де потрібно скорегувати, допомогти – ми це швидко зробимо», – резюмував представник «Народного фронту».

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.