Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

кінематографія

unn.com.ua

Четвер, 23 квітня 2015, 18:52

Львівська міськрада займеться розвитком кінематографії

кінематографія

Сьогодні, 23 квітня, на сесії Львівської міськради була затверджена Програма розвитку кінематографії у м. Львові на 2015-2017 роки.

Основними завданнями Програми є реформування існуючих комунальних кінотеатрів способом розширення сфери їхньої діяльності та поліпшення їхньої матеріально-технічньої бази, створення майданчиків для зйомок кіно-професійних кіностудій та павільйонів, сприяння створенню нових та підтримки існуючих кіностудій у м. Львові.

Програма передбачає створення належних правових та організаційних умов, які сприятимуть розвитку кінематографії у м. Львові.

Формування реноме Львова як привабливого та комфортного міста для створення відеопродукції та поліпшення якості кінообслуговування населення, збільшення кількості відвідувачів кінотеатрів, кіноклубів та любителів кіно.

Джерелами фінансування програми є міський бюджет м. Львова на 2015 рік, інвестори, спонсорська допомога, донорські кошти та гранти,  у тому числі й міжнародні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.