Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 23 квітня 2015, 19:29

Коцюруба дорікнув Садовому рудою худобою

Андрій Садовий

Представники спілки учасників АТО висловили недовіру міському голові через затримку надання житла сім'ям постраждалих у війні.

«Проблема в тому, що Садовий піариться на загиблих і учасниках АТО. Він розповідає про те, що виділяє земельну ділянку під забудову будинку, а є спілка учасників АТО, яка не дає йому це зробити. Тому що «Рембуд» (компанія, яка будуватиме житло для постраждалих від АТО) – є компанією-прокладкою Садового, через яку він відмиває гроші. Враховуючи те що у держави не має грошей на будівництво, ми вимагаємо від Садового виділення земельних ділянок для учасників АТО. Має зробити прозорі тендери, а хто запропонує кращі умови для побудови житла, той і будує», – заявив громадський активіст Ігор Коцюруба.

Під час засідання ЛМР відбувся конфлікт між постраждалим від АТО та представниками спілки учасників АТО стосовно неефективності роботи міського голови, конфлікт згодом вдалося залагодити.

«Ті люди, які зазнали біди, для нас є пріоритетом», – зазначив згодом Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.