Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Держархбудінспекція

loda.gov.ua

П'ятниця, 24 квітня 2015, 11:04

У Львові хочуть звільнити заступника директора Держархбудінспекції

Держархбудінспекція

Через службове недбальство облдержадміністрація вимагає звільнити заступника директора Держархбудінспекції.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Наразі Львівська ОДА скерувала документи на звільнення до Києва.

Львівська обласна державна адміністрація скерувала документи на звільнення заступника директора департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області.

 «Виявилося, що декілька інспекторів, у тому числі і заступник керівника державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області або не вміють, або не хочуть, або свідомо роблять певні помилки щодо оформлення документів. Це здійснюється для того, щоби затягувати час і створювати передумови для корупційних дій»,- сказала заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

За її словами, на сьогодні підготовлено лист від голови Львівської ОДА Олега Синютки разом із заявою на звільнення заступника керівника департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області.

Ірина Гримак зазначила, що у зв'язку з тим, що інспекція підпорядкована безпосередньо Києву, матеріали для розгляду скерують до Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.