Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

telegraf.in.ua

П'ятниця, 24 квітня 2015, 11:34

На Львівщині – 75 пунктів для проведення ЗНО

ЗНО

Сьогодні на Львівщині стартувало зовнішнє незалежне оцінювання з тестування з української мови та літератури.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У області діятиме 75 пунктів тестування, що становить 13% від загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступеню. До кампанії ЗНО на Львівщині залучено 3 500 тис. педагогів (понад 10% від загальної кількості).

Цього року більше 19 тис. учнів виявили бажання взяти участь у ЗНО. З них 1 372 дитини обрало поглиблений рівень складності тестування.

«Учасників ЗНО пропускатимуть у пункти тестування з 10:15 до 10:50 год. Зі собою потрібно обов’язково мати оригінали документів, що посвідчують особу (серія та номер документа повинні бути зазначені у сертифікаті), безпосередньо сертифікат ЗНО-2015 і запрошення перепустки (його із назвою та вказаною адресою пункту ЗНО треба видрукувати зі своєї "інформаційної сторінки", що розміщена на сайті УЦОЯО (вхід на "інформаційну сторінку" – за номером сертифіката та пін-кодом, що є у сертифікаті)», - розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

За її словами частину дітей до пунктів проведення ЗНО довозитимуть шкільні автобуси, обладнані відповідним логотипом. Транспорт супроводжуватимуть працівники ДАІ, які отримали від відділів освіти маршрути руху та графіки підвезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.