Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Маршрутки

firtka.if.ua

П'ятниця, 24 квітня 2015, 14:09

На Львівщині з’явиться маршрут Львів АС-8 – Гніздичів

Маршрутки

У Львівській області куруватиме новий автобусний маршрут Львів АС-8 – Гніздичів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора на засіданні обласного конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусному маршруті загального користування Львівської ОДА за результатами таємного голосування було відкрито маршрут №736 «Львів АС-8 - Гніздичів».

Його обслуговуватиме ТзОВ «Стрийське АТП».

Також визначили перевізника на маршруті № 184а «Львів – Рудно». Ним стало ПАТ «Львівське АТП-14630».

«На попередньому засіданні обласного конкурсного комітету рішення щодо згаданих маршрутів досягти не вдалось. Відтак, було сформовано робочу групу, яка детально опрацювала це питання. Керуючись її рекомендаціями, конкурсний комітет вирішив виставити обидва маршрути на таємне голосування», - розповів в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Андрій Щеп'як.

31 березня на першому засіданні обласного конкурсного комітету визначили перевізників у 24 напрямках. Проте визначення перевізників на маршрути №184а та «Львів АС-8 – Гніздичів» перенесли на потім.

Нагадаємо, з 14 квітня на Львівщині підвищилася вартість проїзду на перевезення у міжміських та приміських маршрутах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.