Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

НАТО

wartime.org.ua

П'ятниця, 24 квітня 2015, 17:49

Україна підписала з НАТО меморандум

НАТО

Україна підписала меморандум щодо реалізації трастового фонду з реформування системи управління та зв'язку Збройних сил України з НАТО.

Про це повідомляє Еxpress.ua.

Церемонія підписання відбулася сьогодні, 24 квітня, у Брюсселі у штаб-квартирі Альянсу. З боку України документ підписав голова Місії України при НАТО, посол Ігор Долгов, з боку Альянсу – генеральний менеджер Агенції НАТО зі зв’язку та інформації Кун Гейсберс.

Меморандум сприятиме реалізації Цільового фонду НАТО-Україна на програму консультації, управління, контролю та зв'язку (С4).

Як тільки його затвердить українська влада, стартуватиме подальший розвиток технічного співробітництва між Агентством НАТО та урядом України. Наразі конкретні проекти в рамках цільового фонду C4 будуть узгоджені співпрацею між представниками провідних країн НАТО та урядом України.  

"НАТО і Україна вже давно співпрацюють у підтримці реформ сектора оборони і безпеки України. З квітня минулого року НАТО і України активізували співпрацю в рамках особливого партнерства шляхом розвитку можливостей і програм створення потенціалу для України. П'ять цільових фондів, у тому числі один для С4, були запущені на саміті в Уельсі і становлять важливу частину цієї роботи", - зазначили в НАТО.  



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.