Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://image.tsn.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 18:06

До кінця року бюджет Львівщини може недоотримати 30 млн. грн.

Близько 30 млн. грн. може сягнути недовиконання бюджету Львівської області до кінця цього року. В той же час, за попередні 5 місяців бюджет Львівщини недоотримав 9 млн. грн. Про це сьогодні, 25 червня, на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради повідомив начальник головного фінансового управління Львівської облдержадміністрації Олег Демків.

Особливо великою загрозою, за словами Демківа, є недонадходження ПДВ.

«Станом на кінець червня з обласного бюджету фінансувалися лише 19 програм, або 51% від їх загальної чисельності, на які було виділено 11071,0 тис. грн. Середній рівень їх фінансування становить 9,8%», - розповів головний фінансист Львівщини.

«Лише дві програми - Програма з питань безпеки та правопорядку на період підготовки та проведення в Україні Євро 2012 року з футболу та Програма підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби області профінансовані на 100%», -  повідомив Демків. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.