Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортивна база "Тисовець"

stejka.com

Понеділок, 27 квітня 2015, 15:55

Навчально-спортивну базу "Тисовець" перепрофілюють

спортивна база "Тисовець"

Перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул під час свого візиту до Львова 23-25 квітня провів нараду разом з губернатором Львівської області Олегом Синюткою щодо розвитку навчально-спортивної бази зимових видів спорту "Тисовець".

Про це повідомляє прес-служба міністерства молоді та спорту України.

Останні декілька років стратегія розвитку бази "Тисовець" мала пряме відношення до спроби України отримати право на проведення Зимових Олімпійських ігор-2022, адже ця база розглядалася як один з основних об’єктів.

У зв’язку з тим, що від цієї ідеї відмовилися, Ігор Гоцул разом з губернатором Олегом Синюткою говорили про зміну вектору розвитку.

"Ми говорили про те, що там можуть бути організовані дитячі спортивні оздоровчі табори. А також дуже важливим етапом діяльності бази буде підготовка збірних України. Ми домовилися про те, що найближчим часом складемо список видів спорту. Впевнений, буде серед них і легка атлетика", – зазначив Ігор Гоцул.

Наразі база працює як центр підготовки військовослужбовців – це основний напрямок. Також вона є місцем реабілітації учасників АТО.

Вже зараз у Тисовці є можливість для підготовки українських стаєрів, ходоків. Тому там планують будівництво тренувального стадіону. Висота – понад тисячу метрів, дуже гарні умови проживання та харчування.

У створенні такої бази є зацікавленість Мінмолодьспорту, Спортивного комітету України, Міноборони, Львівської області та райадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.