Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Жукровський

Вівторок, 28 квітня 2015, 15:05

Конкурс на призначення керівника управління юстиції Львівщини провалився

Ярослав Жукровський

Міністерство юстиції не визнало результати конкурсу на начальника управління юстиції у Львівській області, відтак призначило виконуючого обов'язки Ярослава Жукровського.

Сьогодні, 28 квітня, як повідомляє кореспондент Варіантів, відбулося представлення в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського.

«Будучи виконуючим обов’язки начальника, я пообіцяв міністру юстиції за шість місяців привести в дію кроки, які посприяють перезавантаженню управління юстиції. Якщо я цього не зроблю – напишу заяву на звільнення», – заявив Ярослав Жукровський.

Представлення відбулося за участі заступник міністра юстиції України Гії Гецадзе, який охарактеризував Ярослава Жукровського як мотивовану людину, а його непричетність до міністерства юстиції в минулому вважає позитивним фактором.

«Головне, щоб у нас не було мотивації, коли ми призначаємо когось на посаду. Ніяких телефонних дзвінків, ніякого хабарництва», – зазначив Гії Гецадзе.

Новопризначений в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області займе посаду на 6 місяців, після чого звітуватиме перед міністром юстиції України.

За словами Гії Гецадзе, був призначений виконуючий обов’язки начальника управління юстиції, а не сам начальник через те, міністерство не хоче допустити помилку у виборі призначення на посаду.

Конкурс на посаду начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області має відбутися через 6 місяців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.