Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сергій Зюбаненко

Вівторок, 28 квітня 2015, 15:22

У Львові близько 5 тис. охочих потрапити у нову поліцію

Сергій Зюбаненко

У Львові майже 5 тис. осіб заповнили анкети на конкурс у нову поліцію, 30% серед них – жінки.

Про це сьогодні, 28 квітня, повідомив кореспондент Варіантів з брифінгу заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області, полковника міліції Сергія Зюбаненка.

"З 20 квітня, коли почався конкурс «Моя нова поліція», анкети подали вже близько п’яти тисяч осіб. З них майже 30% – це жінки. Анкети заповняли сім`ями, приходили брати та сестри, чоловіки з жінками. До нас навіть прийшла заповняти анкету українка, яка 15 років прожила у Німеччині. Вона розповіла, що відчуває свій обов’язок перед державою та хоче служити у поліції", – розповів Сергій Зюбаненко.

За його словами, після відбору, кандидатури проходитимуть тестування на загальний рівень знань, після чого їх чекає медичне обстеження. Середній вік людей, які виявили бажання служити у новій поліції, – 26-27 років.

"Акети також заповнюють люди, які не мають ніякого досвіду роботи у міліції, наприклад, стоматологи та медсестри. Також служити у Львові хочуть особи з Центральної України, навіть зі східних областей", – зазначив Сергій Зюбаненко.

Нагадаємо, під час презентації реформи міліції у Львові, 20 квітня, Арсен Аваков зазначив, що "Моя нова поліція" отримуватиме заробітну плати до 10 тис. грн в місяць.

Зазначимо, конкурсний набір громадян на навчання у нову патрульну службу Львова триватиме до 13 травня 2015 року.

Усі бажаючі, віком від 21 до 35 років, можуть заповнити електронну анкету на сайті МВС або за адресою: м.Львів, вул. Коперника, 15 (Палац Потоцьких) у робочі дні з 09.00 до 18.00.

Телефон гарячої лінії (032) 258-62-22. Бажаючі заповнити анкету повинні мати з собою паспорт громадянина України, посвідчення водія та ідентифікаційний код.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.