Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТРЦ «King Kross Leopolis»

lviv.mvs.gov.ua

Вівторок, 28 квітня 2015, 17:36

Ашан вкотре "замінували"

ТРЦ «King Kross Leopolis»

Львівська міліція перевірила інформацію щодо замінування торгівельно-розважального центру «King Kross Leopolis» у Львові – вибухівки не знайдено.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Сьогодні, 28 квітня, о 12:26 год. на оперативний номер «102» зателефонував невідомий та повідомив, що ТРЦ«King Kross Leopolis» заміновано.

На місце події виїхали представники міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУ МВС України у Львівській області.

Правоохоронці провели евакуацію працівників і відвідувачів закладу, обстежили території та приміщення, проте нічого не виявили.

У результаті з приміщень торгового-розважального центру було евакуйовано близько 500 працівників та понад 2500 відвідувачів.

Наразі проводяться заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування. Йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, 20 березня невідомий також повідомив про замінування «Ашану».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.