Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

субсидії

4vlada.com

Вівторок, 28 квітня 2015, 17:49

Вартість бланків та інформаційної кампанії про субсидії закладена в нові тарифи на електропостачання

субсидії

Міненерговугілля спільно з регіональними енергопостачальними компаніями забезпечило виготовлення та доставку  бланків на субсидії  разом з інформаційними матеріалами до споживачів, а НКРЕКП включив в тариф на послуги електропостачання компенсації регіональним енергопостачальним компаніям вартості виготовлення бланків та тексту інструкції.

Про це йдеться у відповіді департаменту соціального захисту Львівської ОДА, наданій Варіантам на запит про те, хто профінансував і хто надрукував бланки заяв на субсидії  департаменту соціального захисту Львівської ОДА.

У Львівській області зазначена робота виконувалась  ПАТ «Львівобленерго», ПАТ «Львівгаз», ЛМПК «Львівтеплоенерго», за замовленнями яких, в друкарні ПРАТ «Видавничий Дім Високий Замок» було надруковано 919 тис. примірників зазначених бланків.

Щодо суми, яка була на це призначена, то департамент порадив звернутись до вказаних компаній.

Нагадаємо, на бланках, які отримали львів'яни не вказано замовника, тираж і виконавця поліграфічних послуг.

Надаємо повний текст відповіді: 

"Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації розглянуто звернення, яке надійшло на електронну адресу прес-служби Львівської обласної державної адміністрації стосовно бланків заяв та декларацій для призначення житлових субсидій за спрощеним порядком та повідомляється наступне.

Постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2015р. № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій» доручено Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерству енергетики та вугільної промисловості разом з Міністерством інфраструктури забезпечити до 15 квітня та до 1 листопада 2015 р. виготовлення підприємствами, що надають послуги з газопостачання, електропостачання та централізованого опалення, бланків заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, і доставку їх споживачам. Зазначена норма постанови набрала чинності 18.03.2015р.

Листом Віце-прем`єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 31.03.2015р. № 13545/0/1-15 «Щодо забезпечення виконання пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року № 106» було доручено Міненерговугілля спільно з регіональними енергопостачальними компаніями забезпечити виготовлення та доставку зазначених бланків разом з інформаційними матеріалами до споживачів. Зазначеним листом було доручено НКРЕКП передбачити включення в тариф на послуги електропостачання компенсації регіональним енергопостачальним компаніям вартості виготовлення зазначених бланків та тексту повідомлення/інструкції.

Таким чином, у Львівській області зазначена робота виконувалась                ПАТ «Львівобленерго», ПАТ «Львівгаз», ЛМПК «Львівтеплоенерго», за замовленнями яких, в друкарні ПРАТ «Видавничий Дім Високий Замок» було надруковано 919 тис. примірників зазначених бланків.

Одночасно інформуємо, що для одержання більш детальної інформації з даного питання, рекомендуємо вам звернутись до зазначених організацій-надавачів послуг.  

 Заст. директора департаменту Оксана Яковець". 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.