Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 28 квітня 2015, 18:36

Львівська депутати вимагають розірвати співпрацю з Росією

Львівська облрада

Депутати Львівської облради звернулись до Верховної Ради, Президента України та уряду щодо розірвання Договору про співробітництво та партнерство між Україною і Росією.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Це звернення підтримали сьогодні, 28 квітня, під час сесії Львівської обласної ради, 65 депутатів.

На їхню думку, факт вторгнення військ Російської Федерації на територію України в АР Крим та його анексія свідчать про грубе порушення Російською Федерацією своїх зобов'язань, що випливають зі змісту Договору про дружбу, співробітництво та партнерство між цими державами.

як йдеться у зверненні, збройне вторгнення військових підрозділів Російської Федерації в український Донбас, окупація Донецької та Луганської областей України, підтримка екстремістських та терористичних організацій свідчать про порушення зі сторони Росії Договору та добросусідства, розпалювання ворожнечі, а також підривають стабільність та безпеку в Європі та у світі.

Як зазначають львівські депутати, підставою для такого звернення стала анексія АР Крим, військова агресія Росії та захоплення значної частини Донецької і Луганської областей, а також підтримка Росією екстремістських і терористичних груп у різних регіонах України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.