Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Єфімов

glavcom.ua

Вівторок, 28 квітня 2015, 18:30

У депутатів з’явилася реальна можливість покращити інвестиційний клімат України, - нардеп

Максим Єфімов

Нардеп Блоку Петра Порошенка Максим Єфімов закликає зняти регуляторні бар’єри для розвитку державно-приватного партнерства в Україні та стимулювання інвестиції.

Про це повідомляє прес-служба Блоку Петра Порошенка.

«Законопроект про державно-приватне партнерство є одним із фундаментальних, які дозволять створити належні умови для інвестування в Україну. У рамках тієї промислової політики, реалізацію якої наш профільний комітет взяв за ціль, цей законопроект як і нещодавно прийнятий №1313, спрямований на створення позитивного інвестиційного клімату, що дозволить вкладати реальні гроші в нашу країну та створить для цього належні умови», – наголосив один із ініціаторів проекту Максим Єфімов.

Також він поінформував, що зараз документ готується до другого читання, і в цьому контексті разом з експертами та колегами було обговорено основні рекомендації та пропозиції, які отримав профільний комітет. Про важливість законопроекту говорить і те, що на зустрічі були присутні представники провідних міжнародних юридичних компаній, міністерств, бізнес-асоціацій та громадськості.

«Сьогодні ми пройшли останні правки і 13 травня будемо виносити даний проект закону на комітет для подальшого внесення в порядок денний. Спільно з Мінекономіки, європейськими та американськими партнерами було прийнято рішення прибрати пункт про держзакупівлі, що могло б викликати протидію певних політиків та інші спекуляції в процесі прийняття цього важливого закону», – підкреслив нардеп.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.