Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Бойко

ЛНУ ім. Івана Франка

Середа, 29 квітня 2015, 10:32

Декан львівського вишу став членом Вищої ради юстиції України

Андрій Бойко

Декана юридичного факультету ЛНУ ім. І.Франка Андрія Бойка призначено членом Вищої ради юстиції України

Про це повідомила прес-служба ЛНУ ім. Івана Франка.

Вчора, 28 квітня, в Актовій залі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся  з'їзд представників юридичних ВНЗ і наукових установ щодо призначення членів Вищої ради юстиції.

Вища рада юстиції є колегіальним, незалежним, а за порядком утворення та діяльності – демократичним конституційним органом держави, утворення якої  стало важливим кроком на шляху здійснення судово-правової реформи, побудови сучасної судової системи, забезпечення функціонування незалежної судової влади. 

Відповідно до порядку призначення членів Вищої ради юстиції шляхом таємного голосування з’їзд призначає до складу ВРЮ трьох членів.

Згідно з ухвалою з’їзду декан юридичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка, професор Андрій Бойко абсолютною більшістю голосів був обраний і призначений членом Вищої ради юстиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.