Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

фото прес-служби Львівської митниці

Вівторок, 26 червня 2012, 09:55

Львівські митники затримали у Краковці велику партію сигарет

Учора, 25 червня, у Міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець – Корчова» працівники Львівської митниці затримали велику партію сигарет – 12 тис. пачок. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

 

У вантажному автомобілі «Renault», який прямував до Польщі, згідно з товаросупровідними документами перевозилося у 29 біг-бегах вантаж «брикет паливний деревний циліндричної форми, із пресованої деревної тирси з деревини твердих порід агломерований, для використання у вигляді альтернативного палива».

На підставі аналізу ризиків митної служби України автомобіль було виведено зі смуги руху і скеровано в бокс поглибленого огляду. Спільна оглядова група митників та прикордонників серед вказаного товару виявила 12 тис. пачок сигарет «Jin Ling» та «Classic». Коробки з сигаретами були обгорнуті поліетиленовою плівкою, обтягнуті скотчем та гумовою стрічкою чорного кольору. Загальна вартість цих сигарет 90 000 гривень.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 статтею 483 Митного кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.