Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

товар

dpsu.gov.ua

Четвер, 30 квітня 2015, 13:24

Львівська друкарня не співпрацює з тютюновою компанією "Хамадей"

товар

Після зупинення урядом діяльності тютюнової компанієї "Хамадей", львівське підприємство припинуло постачати ободковий папір.  

ТОВ «Львівський друкар» здійснює свою статутну діяльність з виготовлення різноманітної друкованої продукції за замовленнями багатьох підприємств на території України.

Ще 23 березня 2012р. підприємство уклало контракт з Дочірнім  підприємством "Тютюнова компанія "Хамадей" на поставку ободкового паперу для виготовлення цигарок торгових марок "Хортиця",  "Біле сонце" та інше.

На виконання цього контракту ТОВ «Львівський друкар» періодично, відповідно до замовлень, здійснював відвантаження виготовленої продукції на умовах самовивозу з м.Львова.

Згідно із відомостями Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - вказане підприємство зареєстровано за адресою на м. Краматорськ, вул. Гвардійців Кантемирівців, будинок 19, т.б. на контрольованій Україною території.

Наведені відомості знаходяться у відкритому доступі в Єдиному державному реєстрі. Жодної інформації щодо припинення або обмеження діяльності  ДП "Тютюнова компанія "Хамадей" на території України названий державний реєстр у відповідних розділах не містить.

Згідно із правовим статусом  відомостей Єдиного державного реєстру, унормованого ч.1 ст.18 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», відомості внесені до Єдиного державного реєстру вважаються достовірними і можуть бути використані в спорі з третьою особою, доки до них не внесено відповідних змін.

Згодом нам стало відомо про винесення Заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі України наказу від 15 січня 2015 року N 16 Про застосування спеціальної санкції - тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності - до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України ДП "Тютюнова компанія "Хамадей" з 24.02.2015р., який засоби ЗМІ помилково подали  як повну заборону господарської діяльності цього суб‘єкту господарювання.

Попри це, остання поставка цьому підприємству, після часткового скорочення ним дебіторської заборгованості, була здійснена ТОВ «Львівський друкар» 19.02.2015р., т.б. до дати запровадження вказаної санкції.  З того часу подальша поставка цієї продукції не здійснювалась. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.