Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

правоохоронці

nmpu.org.ua

Четвер, 30 квітня 2015, 15:26

На травневі свята Львів охоронятимуть 1700 правоохоронців

правоохоронці

Для уникнення можливих провокацій львівські міліціонери посилено патрулюватимуть місто під час травневих свят.  

Про це повідомляє прес-служба Головне управління МВС України у Львівській області.

«Ми звернулись до громадських організацій з пропозицією взяти участь у охороні громадського порядку під час травневих свят і отримали їхню згоду. Також я хочу звернутись до усіх громадян з проханням під час святкувань поводитись гідно, не порушувати закон та не піддаватись на провокації. Про всі випадки порушення громадського порядку повідомляйте за номером 102 або звертайтесь до найближчого правоохоронця. Винні у порушенні законодавства будуть притягнуті до відповідальності»,  підкреслив начальник ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія. 

Під час відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, працівники міліції будуть працювати у посиленому режимі.

Для забезпечення правопорядку та безпеки дорожнього руху у місцях проведення масових заходів 1, 8 та 9 травня буде задіяно понад 1700 працівників міліції.

Додатково будуть задіяні працівники міліції із числа батальйону «Львів», батальйону судової міліції, роти конвойної служби та спеціального батальйону міліції. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.