Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Четвер, 30 квітня 2015, 16:15

З початку року у Львові зафіксовано 4,2 тис злочинів

Прокуратура Львівської області

Львівська прокуратура повідомила про 3 тис випадків крадіжок, 137 грабежів, 13 розбоїв та 37 незаконних заволодінь транспортними засобами.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Такі дані були озвучені під час координаційної наради у прокуратурі Львова з питань запобігання, протидії та розкриття кримінальних правопорушень.

Також під час наради було обговорено проблему з попередження та розкриття таких злочинних проявів, як квартирні крадіжки, грабежі, заволодіння коштами громадян, що перебувають на рахунках банках та інші види шахрайства.

Наразі розпочато 123 кримінальних проваджень щодо шахрайських дій під виглядом купівлі товарів через інтернет-магазини, 59 – за фактами незаконного заволодінням коштами громадян з використанням їх банківських платіжних карток.

Нагадаємо, до 5 березня у Львові зареєстровано 34 випадків шахрайств з платіжними картками. Тоді ж Львівська облрада підготувала звернення в прокуратуру щодо законності фінансових установ ТОВ ФК "Українська фінансова компанія" та ПАТ КБ "ПриватБанк".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.