олександр ковальчук,  1 травня 2015

Першотравневе посміховисько

Соціальний марш

Першотравнева суходрочка АО та ПС в діапазоні від а-а, о-о до п-м-с, с-с.

Протистояння злягання між Автономним опором та Правим сектором з нагоди "Соціального маршу" перших оголошується закритим останніми.

Донедавна вкотре вважалось, що місце дна львівської політики стабільно займає Свобода, яка епізодами передавала естафету Автономному опору, щоб потім знову забрати це священне місце собі та своїм теличкам.

Але після кончини Правого сектору біля Прес-клубу ця сакральна територія перейшла до рук та ніг Правого сектору (обличчя Правого сектору, як відомо, належить Дмитру Ярошу).

Не те, щоб Правий сектор копав це дно ще глибше та глибше, ні. Просто Львів – місто каверів, а Правий сектор просто дріботить  у старих помилках (?) Свободи, перетворючи їх фарс на остаточне посміховисько.

Невідомо чому запасний батальйон Правого сектору зупинив "Соціальний марш" Автономного опору.

Незрозуміло чому Правий сектор взагалі стоїть поперек горла Автономному опору.

АО тусить з Садовим, а Садовий тусить з Коломойським. ПС тусить з Коломойським, а Коломойський тусить з Садовим. Відповідно, Правий сектор мав би тусити з Автономним опором, як два братніх крила.

Вони мали б якось підтримувати один одного у своїй тусі, щоб не падати нижче плінтуса, хіба ні?

Але цього разу автономки з Автономного опору хоч не істерили, як завжди, і на цьому їм варто нарешті подякувати.

А Правому сектору треба щось робити з півнячим пубертатом своїх тітушок та тьолочок. І обов'язково щось треба робити з командиром другого запасного батальйону Тарасом "Хаммером".

Його печерна відсталість від цайтгайсту ріже вухо отим його славним містом Лева, яке він повторив разів десять. А ще ота його вічна набундюченість фігово впливає на телеекрани наших шановних телеглядачів, він надутий, наче Сич, і може йому просто треба змінити псевдо чи нарешті попуститись зі своєї клоунадної важливості у цьому регіоні.

Більше про це збіговисько-посміховисько не має чого писати.

Нехай говорять фото, бо відео вже показало усі результати цього палєва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.