Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

portal.lviv.ua

Вівторок, 26 червня 2012, 11:14

Голова сільради Пустомитівського району побив сина депутата Львівської міськради

Голова Жирівської селищної ради Пустомитівського району Микола Пущак побив сина депутата Львівської міської ради Ігоря Гладиша, Сергія.

Сергій Гладиш звернувся із заявою про побиття до Сколівського райвідділу міліції. Потерпілі зняли побої. На даний час Сергій проходить обстеження в одній з лікарень Львова.

Інцидент трапився у неділю, 24 червня, близько першої години ночі, в Славську. Сергій Гладиш відпочивав з друзями, коли раптом зі свого котеджу до них в нетверезому стані, з нецензурною лайкою і незрозумілими вимогами вибіг Микола Пущак.

Молодь спробувала культурно заспокоїти агресивно налаштованого чоловіка, та він накинувся на них, вдаривши спочатку дівчину, а потім Сергія Гладиша, який намагався захистити її. Як з'ясувалося після обстежень, Сергій отримав струс мозку та забій м'яких тканин.

Сергій Гладиш розповідає, що Микола Пущак не заспокоївся навіть тоді, коли Сергій збирався зателефонувати до міліції. Навпаки, він стверджував, що «йому і так нічого не буде», навіть якщо прибуде міліція і викликав на допомогу своїх друзів.

При зустрічі з батьком Сергія - Ігорем Гладишем, який намагався з'ясувати причину бійки, голова селищної ради хамив, і стверджував, що нікого не чіпав, і жертвою інциденту є власне він, бо саме його молодь побила.

Микола Пущак обраний головою Жирівської селищної ради в грудні 2010 року, юрист за фахом, позапартійний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.