Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

шахтарі

unian.ua

Вівторок, 5 травня 2015, 16:41

Червоноградські шахтарі грозяться перекрити трасу Львів-Рава-Руська

шахтарі

Працівники ПАТ «Львівська вугільна компанія» пообіцяли 13 травня об 11:00 біля села Сопошин перекрити міжнародну трасу Львів – Рава-Руська, через піврічну заборгованість по заробітній платі сумою майже 11 млн грн.

Про це повідомила голова первинного осередку НПГУ ПАТ «Львівська вугільна компанія» Ольга Шкоропад. 

"Нам не виплатили 30% заробленого у жовтні, а також повністю зарплату за листопад і грудень минулого року та січень, лютий і березень нинішнього", – заявила Ольга Шкоропад.

"На всі свої звернення і листи ми отримуємо лише обіцянки розрахуватися з боргами та посилання на те, що у державних підприємств “Львіввугілля” і “Волиньвугілля” зараз економічні труднощі. При цьому владоможцям байдуже, що на ПАТ “Львівська вугільна компанія” порушується Конституція України та чинне трудове законодавство і за це абсолютно ніхто не несе відповідальності"–  каже Ольга Шкоропад.

Лідерка ПАТ “Львівська вугільна компанія” розповіла, що через несплату за електроенергію підприємству, на якому працює 800 осіб, постійно відключають електроживлення і воно зазнає великих збитків.

Нагадаємо, 24 березня 2015 року Львівські шахтарі також погрожували перекрити трасу Львів Рава-Руська, в разі невиплати зарплат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.