Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

правий сектор львів

Середа, 6 травня 2015, 10:47

Правий сектор закликає ветеранів не одягати георгіївські стрічки

правий сектор львів

"Правий сектор" Львівщини закликає ветеранів Другої світової війни не одягати 9 травня георгіївські стрічки та інші атрибути комуністичного режиму.

Про це повідомляє прес-служба "Правого Сектору" Львівщини.

"Правий сектор" Львівщини звертається в першу чергу до ветеранів Другої світової війни, які, вочевидь, 9-го травня захочуть вшанувати своїх полеглих побратимів. Ми цінуємо вашу відвагу яку ви проявили впродовж1939 – 1945 років. Однак закликаємо вас - не одягайте у цей день георгіївські стрічки та інші атрибути комуністичного режиму! Сьогодні - це символ смерті українців та агресії проти України і не більше"- йдеться у повідомленні.

Також, "Правий сектор" закликає не піддаватися на провокації "в догоду кремлівському карлику":

"Сподіваємось на ваше розуміння та усвідомлення. У разі, якщо симовол ворога - георгіївські стрічки та інші символи злочинного комуністичного режиму таки будуть присутні, "Правий сектор" Львівщини, аби не допустити провокацій,  залишає за собою право діяти на власний розсуд".

Як зазначається у зверненні, 9-го травня "Правий сектор" Львівщини не організовуватиме жодних акцій, т на охорону громадського порядкуа скеровуватиме зусилля на недопущення провокацій.

Активісти "Правого сектору" спільно з правоохоронцями патрулюватимуть вулиці та слідкуватимуть за збереженням спокою у місті Львові.

нагадаємо, 1 травня у Львові ветерани одягнули георгієвські стрічки

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.