Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Головне управління ДФС Львівщини

Середа, 6 травня 2015, 15:20

Громадською радою Львова відібрано двоє претендентів на посаду начальника ДФС Львівщини

Головне управління  ДФС Львівщини

Громадська люстраційна рада Львівщини відібрала двох кандидатів на посаду начальника Головного управління  ДФС Львівщини, і просить врахувати результати громадського обговорення.

Про це сьогодні, 6 травня, у Львові на прес-конференції розказав член Громадської люстраційної ради Львівщини Юрій Мазур.

Він повідомив, що люстраційна рада запропонувала відкритий майданчик для громадського обговорення і 25 лютого провела перше заслуховування кандидатів.

"25 лютого Громадська люстраційна рада Львівщини створила відкритий майданчик для кандидатів на посаду керівника Головного управління ДФС у Львівській області. Загалом на громадське обговорення до нас прийшло 5 кандидатів – Олег Бутвинник, Маркіян Мальський, Валерій Чорний, Юрій Каспрук та Михайло Коропецький" розповів Юрій Мазур.

"Ми надіслали листа, в якому просили визначати кандидатів з-поміж тих, які пройшли громадське обговорення на Львівщині. До нас прислухалися, і серед них обрано двох – Маркіяна Мальського і Михайла Коропецького", – також зазначив Мазур.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.