Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Академія Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного

Четвер, 7 травня 2015, 15:24

Військові привітали львівських ветеранів піснями та танцем

Академія Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного

У Львівській Академії Сухопутних військ відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення перемоги у Другій світовій війні.

Сьогодні, 7 травня, в Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі за участі ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій та військовослужбовців Львівського гарнізону.

«Впевненості в перемозі у сьогоднішній війні нам надають приклади наших ветеранів, які самовіддано захищали наші землі. Сьогодні у нас 4 Герої України, понад 100 кавалерів ордену Богдна Хмельницького – така оцінка бойової доблесті наших вояків, в цьому заслуга подвигів ветеранів Другої світової війни», – генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Присутні на заході ветерани отримали почесні грамоти за вагомий внесок у перемозі над нацизмом у Європі та за активну участь у віськово-патріотичному вихованні молоді.

«Для нас, молодого покоління України, Друга світова війна – це історія визволення нашої Вітчизни від нацистських загарбників. Ваші приклади мужності, дорогі ветерани, надихають нас, учасників антитерорестичної операції», – учасник АТО, старший сержант Вадим Гаврилюк.

На урочистому заході згадали, що  понад 7 млн. українців взяли участь у Другій світової війни, понад 2 млн. з них були нагороджені радянськими медалями та орденами, більше двох тисяч стали Героями Радянського Союзу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.