Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

правоохоронці затримали двох чоловіків

p-p.com.ua

Четвер, 7 травня 2015, 17:05

Правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у згвалтуванні

правоохоронці затримали двох чоловіків

На Львівщині правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у скоєнні пограбувань, розбоїв та згвалтуванні.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

"Під час одного з пограбувань, яке сталось 4 квітня, близько 22 години у місті Новояворівськ зловмисник, погрожуючи ножем забрав у дев`ятнадцятирічної місцевої мешканки мобільний телефон, а також змусив її вступити з ним в статеві стосунки.

В інших випадках нападники обмежувались тим, що забирали в жінок цінні речі. Загальна сума збитків оцінюється в кілька десятків тисяч гривень", –розповів начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області Майор міліції Микола Гладюк.

Переважно, зловмисники діяли у Яворівському та Пустомитівському районах, в усіх випадках їх жертвами були жінки.

"Оперативним шляхом нам вдалось вийти на слід підозрюваних та затримати їх, зараз вони перебувають під вартою"-повідомив Микола Гладюк.

Правоохоронці встановили особи зловмисників.Ними виявились раніше судимі 25-річний мешканець Дніпропетровської області.Чоловіки з яворівського району, де знімали помешканя у раніше судимого місцевого мешканця.

За фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 186(грабіж), ч.1, ст 187(розбій) та ч. 1, ст 183(згвалтування) КК україни.Передбачає позбавлення волі строком на 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.