Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

greencubator.info

Четвер, 7 травня 2015, 18:22

Виділено додаткові 6,9 мільйона гривень для мікропроектів місцевого розвитку

мікропроекти

За результатами обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку виділили 6,9 млн. гривень для 140 мікропроектів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У четвер, 7 травня, відбулося засідання Конкурсної ради з проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку.

Учасники засідання розділили 6,9 мільйона гривень, які додатково передбачено цьогоріч на співфінансування 140 мікропроектів місцевого розвитку.

"'Кошти розподілено таким чином: на реалізацію 116 мікропроектів за напрямом "Освіта" піде 5,6 мільйона гривень, 0,8 мільйона виділено на мікропроекти "Народні доми". Ще півмільйона гривень скеровано на 9 мікропроектів "Інші пріоритети", – розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський.

Враховуючи значну кількість мікропроектів, поданих на конкурс, за рахунок зменшення резервного фонду обласного бюджету збільшено суму коштів на фінансування Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2012-2015 роки на 6,9 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.