Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міліція

mydim.ua

П'ятниця, 8 травня 2015, 10:43

Більше тисячі правоохоронців слідкуватимуть за громадським порядком у Львові 8 та 9 травня

Міліція

Правоохоронці спільно з Національною гвардією України та громадськими формуваннями охоронятимуть місто під час відзначення Дня Перемоги.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

«Заявки на проведення масових заходів подали шість громадських організацій. Маршрути і час проведення деяких акцій перетинаються, тому ми провели спільну нараду за участю керівництва міліції Львівщини, представників Служби безпеки України та громадських формувань, зокрема й тих, хто подав заявки на проведення акцій. Можу сказати, що у нас є достатньо сил для того щоб забезпечити охорону громадського порядку у святкові дні», - прокоментував ситуацію заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк. 

Активісти громадських організацій спільно з працівниками міліції візьмуть участь у забезпеченні правопорядку у Львові у святкові дні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.